Ըստ շվեդ գիտնականների՝ օրգանական սնունդն ավելի համեղ է թվում

Ըստ շվեդ գիտնականների՝ օրգանական սնունդն ավելի համեղ է թվում

25.02.2014

Շվեդ գիտնականների փորձագիտական տվյալների համաձայն՝ մարդիկ սնունդն ավելի համեղ են համարում, երբ կարծում են, որ այն օրգանական է: Այս մասին հաղորդում՝ Росбалт.ru-ն հղում կատարելով Kedem-ին:

Գիտնականները փորձի ընթացքում մարդկանց 2 գավաթ սովորական սուրճ են տվել, սակայն մասնակիցներին ասել են, որ դրանցից մեկն է օրգանական:

Չնայած այն հանգամանքին, որ 2 գավաթում էլ նույն սուրճն է եղել, փորձի մասնակիցները ասել են, որ «օրգանական» սուրճն ավելի համեղ էր:

Այսպիսով՝ էկո-մակնշումը մարդկանց մոտ ոչ միայն թանկ գին վճարելու պատրաստակամություն է առաջացնում, այլև ազդում է համի ընկալման վրա:

Բոլոր Նորությունները




© 2024 Zub.am - Հայաստանի ատամնաբուժարաններ Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են: